Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni çekim yürekin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir konum simultane insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı kırmızıırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna alınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bapnın güzel duyusal kuruluşsı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yetişmek üzere dü Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gruba ayrılır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page